Hva er BPM

Buypass Payment Manager (BPM) fungerer som en "nettbank" for betalingsbrukersteder som tar imot betalinger gjennom Idrettens betalingsløsning. I BPM kan man sjekke alle transaksjoner, se hvilke betalinger som er mottatt eller sendt, få en oversikt over fakturaer, og se hvor mye penger som er på de ulike kontoene. Man kan også gjøre tilbakebetalinger og overføre penger mellom kontoene.

Hvem kan bruke Buypass Payment Manager?

BPM kan benyttes av alle idrettslag, foreninger, organisasjoner og bedrifter som har et organisasjonsnummer, er tilknyttet Norges Idrettsforbund og har en gyldig og aktiv brukerstedsavtale med Buypass.

Hva er en brukerstedsavtale?

For å kunne motta innbetalinger via Idrettens betalingsløsninger, må en ha noe som kalles for en brukerstedsavtale. Dette er en avtale mellom ett idrettslag eller andre virksomheter (brukerstedet) tilknyttet idretten og Buypass som er leverandør av betalingstjenesten som brukes av Idrettens betalingsløsninger. Avtalen regulerer vilkårene for aksept av elektroniske betalinger fra sine medlemmer og er nødvendig for å kunne utføre betalinger